Van de redactie

 

U heeft er even op moeten wachten – hopelijk is het dat wel waard –  maar hier is het dan: het tweede ‘nummer’ van Culbertson Troeven Online, oftewel CTO. We hadden namelijk wat probleempjes met de verschillende websites: die van ‘de bond’ kan misschien niet alles wat het bestuur ervan verwacht, en onze eigen oude website benaderen was ook niet een, twee, drie geregeld. En ook nu heeft een en ander nog niet de definitieve layout, maar al doende leert men, hopen we.

 

Dat alles heeft tot gevolg dat u nu wat ‘oude’ informatie krijgt voorgeschoteld. Onze oorspronkelijke bedoeling was dat u dit begin april al had kunnen lezen. Maar de informatie is toch dermate de moeite waard –  al zeggen we dat zelf –  dat we die u niet willen onthouden.

 

U vindt in dit nummer een verslag van de paasdrive, een verslag van de externe-viertallencompetitie waarin Culbertson1 derde is geworden, een interview met Noortje en Maarten van de Broek, weliswaar geen leden van onze club, maar wel veelvuldig (winnend) aanwezig op ons toernooi, het harten-drie Toernooi, het ‘Spel van de Maand’ en een lezenswaardig stukje theorie over kaartwaardering.

 

We wensen u veel leesplezier en hopen u in de toekomst beter op tijd van allerlei lezenswaardigs te kunnen voorzien.

 

De redactie