Van de redactie

U heeft het gemerkt dat Nancy niet meer in de redactie zit. Zij maakte vroeger aan het begin van het seizoen een schema en daar hielden wij ons aan. U begrijpt, er is nu niemand die een schema maakt, maar geregeld zeggen wij als redactieleden tegen elkaar “Wij moeten aan de slag”, en vervolgens gebeurt er wel wat, maar nooit zoveel dat er een compleet nummer van Culbertson Troeven gereed komt. Met ingang van het nieuwe jaar, zullen we ons gedrag in dezen verbeteren, dat beloven we. We hebben in ieder geval al een datum voor redactievergadering afgesproken.

Maar goed, net op de valreep van het oude jaar, hebben we toch nog een mooi nummer voor u. Er staat in wat er toch in het ‘kleine zaaltje’ gebeurt en hoe dat verder gaat. Barteld heeft weer een mooi spel geanalyseerd en er zoals gebruikelijk een mooi verhaal van gemaakt. Frank heeft maar liefst twee tips geschreven voor dit nummer. Dat het er twee zijn hangt ook weer samen met de lange tijd tussen dit nummer en het vorige; hij was vergeten dat hij al iets ingeleverd had.

Ook al lang ligt nog iets anders. Een gedicht dat Frank schreef toen Jac zestig werd. Ook dat wilden we jullie niet onthouden en Jac vond dat goed. Vic legt nog een keer uit hoe het met de paarse spellen zit, waar in de A-lijn mee gespeeld wordt. Karin interviewde weer twee relatief nieuwe leden en  Roos praat ons bij over bestuurszaken en andere dingen.

Veel leesplezier,

De redactie