Paasdrive 2014

 

De animo om mee te doen met de paasdrive was ook dit jaar weer groot. Bijna honderd deelnemers hadden  zich aangemeld en om half acht begon het al aardig druk te worden.

 

Roos opende de drive en stelde twee nieuwe leden van onze club voor. Daarna startte Jan van Dijk de Paasdrive, waarvoor hij zijn beproefde en perfecte systeem weer ingezet had.

Het grote voordeel van dit systeem en het leuke ervan is dat je met en tegen veel verschillende mensen speelt, waardoor je de club beter leert kennen. 

Ook wordt er door Jan voor gewaakt dat het biologische evenwicht aan de tafels zoveel mogelijk gehandhaafd blijft en vaste paren deze avond niet bij elkaar aan tafel komen.

De evenementencommissie had zich weer uitgesloofd met allerlei lekkernijen, zowel bij de koffie als bij de drank. De gesprekken aan de bridgetafels waren geanimeerd.

 

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSi57U6Ry9OlKavg-uo3d4sZ8ee061Ev7G6PT3k7I2-TwXxFv5i

 

-Er werd natuurlijk nagekaart, zoals het een bridger betaamt.

-Er werd natuurlijk ook over allerlei ziektes en kwalen gesproken in combinatie met de zorg om zorg.

-Er werden humoristische verhalen verteld en een mopje op zijn tijd is nooit weg.

-Er werd gesproken over de twintig nieuwe leden van onze club.

 

En tenslotte werd er ook nog geconcentreerd voor de prijzen gespeeld. 

 

De prijzentafel was rijk gevuld met een prijs voor alle deelnemers, want met een prijs kun je thuis komen. Na het spelen van zeven rondes van drie spellen, was het tijd voor de prijsuitreiking.

 

De familie Verheijen maakte het daarbij wel erg bont, door in beide lijnen als eerste te eindigen.

 

Het bekende duo Jan en Giel wist door bekendmaking van de individuele scores, de bijna honderd prijzen in zeer korte tijd onder de deelnemers te verdelen, waarmee de Paasdrive 2014 weer historie geworden was.

 

Een groot compliment voor alle leden die zich hiervoor hebben ingezet en zorgden dat ook deze avond weer vlekkeloos verliep.

 

Joost van Delft en Yde Tamminga