Paasdrive  31 maart 2015

Het stormde buiten behoorlijk. Bomen en vrachtwagens waren al omgewaaid, maar toch waren er stoere bridgers, die de storm trotseerden en op de fiets kwamen.

Dat was ook te zien aan hun haren, die stijf rechtop stonden.

Maar binnen was het warm en gezellig en stond de koffie en thee klaar.

De wedstrijdvorm was, zoals altijd, individueel met steeds wisselende partners, hetgeen de eenvoudige C-speler weleens een kramp in de maag bezorgde als die met een geweldige A-speler mocht spelen.

Image result for paaseieren

Als er dan geruststellend gezegd werd door de tegenpartij: “Hij wordt niet boos, hoor”, werkte dat geheel niet geruststellend. In tegendeel.

En toch ging het steeds naar tevredenheid en was het gezellig, want de eventuele teleurstelling werd gesmoord door de heerlijke hapjes die tussendoor geserveerd werden. En die waren erg lekker en het waren ook heel erg veel! Hulde aan deze commissie.

Zo nu en dan stak ook binnen de storm op. Dat was vlak voor of tijdens het wisselen; dat waren het  enthousiaste gebabbel en soms zelfs kreten van verrassing als men zag met wie men mocht spelen.

En zo verliep de avond. Iedereen speelde snel door en het volledig programma kon afgewerkt worden.

De wedstrijdcommissie werkte vlug en efficiënt, zodat er al gauw met de prijsuitreiking gestart kon worden.

Image result for paaseieren

Ine Teeven en Jos Broos waren de grote overwinnaars, maar eigenlijk waren er alleen maar winnaars, want voor iedereen was gezorgd. Je kon een passende verrassing uitkiezen. De commissie had zich bijzonder uitgesloofd, want er waren heel veel leuke cadeautjes in Paassfeer, zodat iedereen tevreden naar huis kon gaan.

Buiten was inmiddels de storm gaan liggen, zodat de stoere bridger rustig naar huis kon fietsen.

Nogmaals dank aan alle commissieleden, die ons allemaal een fijne avond hebben bezorgd.

Ragnhild Puts