Van de redactie

De lente is begonnen. De paasdrive is net achter de rug en was onder de deskundige leiding van Jan van Dijk met hulp van Giel Pieterse weer zeer succesvol. Maar, daar willen we in deze ' Van de redactie' niet tezeer over uitwijden, want u vindt er in dit nummer een verslag van Ragnhild van. En in dit nummer komen er ook diverse bridgespellen aan de orde. Zo brengt Frank een spel aan de orde uit de voor hen zeer succesvol verlopen externe viertalcompetitie aan de orde. Een, dat moet worden gezegd, bijzonder wonderlijk spel!
Barteld brengt op zijn eigen onnavolgbare manierdit keer maar liefst twee spellen onder uw aandacht. Vic had het sportief aan de stok met Jan Bootsma. Omdat ze daar niet uit kwamen vragen ze uw hulp bij een spel.
Overigens hadden Jan en Hans een aandeel in het behalen van dat succes van ons externe viertal. Zie elders in dit nummer.
De technische commissie stelt een andere competitievorm voor. Daar wordt bij de komende ledenvergadering in mei op terug gekomen, maar hier geeft Jac alvast wat uitleg over de voorstellen. Natuurlijk zult u ook het interview van Karin niet hoeven te missen. Tot ons 60 jarig jubileum volgend jaar oktober zal zij de oudste actieve leden van de club aan het woord laten.

De redactie